Totalt antall sidevisninger

onsdag 2. mai 2012

Mai

Disse to fine dagene har vært en skikkelig vitamininnsprøytning. Kjenner jeg er litt solbrent i fjeset.. Må nok investere i en ny solfaktor..


Jeg er litt deppa, for fikk vi nett beskjed at leieboerne våre skal flytte, de hadde fått leie et stort hus.. Ikke noe gøy å ut å lete etter nye leieboere, når en har vært så fornøyd med de en har hatt.


På intreriørfronten har det ikke skjedd så mye, venter på utemøblene fra Bohus. Ringer i morra å purrer på!!! De skulle vært her i forrige uke...årrr.


POMERANIAN

Ellers maser minsta noe verre på hund.. En liten Pomerianian hund har flytta inn ved siden av oss.  Vi er skikkelig forelsket i den både mor og datter.. Minsta har vært veldig redd for hunder tidligere, men med denne er det annerledes..
Jeg har alltid likt denne rasen, og sagt at hvis jeg skal ha hund,blir det en sånn...  Men min kjære har astma og allergi, og vi er stygt redd for at det ikke lar seg gjøre for oss ...Det må sjekkes nøye først.. Tror ikke rasen er allergivennlig. Har dere erfaring med hund? Det jeg tenker mest på er at det blir verre å reise bort, en binder seg veldig... Men se på denne lille tassen da...

2 kommentarer:

 1. De hundene er bare så skjønne! Som små bamser ;o)))
  Ha en fin kveld ;o))
  klemklem

  SvarSlett
 2. åååååååååå, de er såååå søøøøøøde!!
  vi skulle hatt hver vår sånn og gått tur med!

  SvarSlett