Totalt antall sidevisninger

lørdag 25. februar 2012

Ikea

STORSELE Stol med høy rygg IKEA Håndlaget, gir en myk, avrundet form og nydelig detaljert mønster. Hvert møbel er unikt.
God morgen. For en blest det har vært i natt... Følte hele huset knaket i vinden.

I dag blir det antakelig en tur til Ikea for å ta med meg en eller to av disse hjem... Jeg har som sagt et lite "loftstueprosjekt" på gang, men ting tar litt tid. En kan ikke få alt på en gang... Regningene har virkelig haglet inn i det siste, men jeg har vært så heldig å fått litt penger til bursdagen som var. Disse stolene er jo ikke så dyre heldigvis.

Ja, jeg kom hjem med to av disse.. De er så fine, og passet perfekt der de var tenkt. Var så spent på om jeg fikk dem inn i bilen, men Golfen vår forbauser meg stadig.. Vi har ikke stasjonsvogn lengre, siden vi er over småbarnsstadiet. Tenk at jeg fikk inn begge stolene, og de var ikke flatpakket, som hun i stolavdelingen sa.. 

Jeg har hoppet av filmen "tree of life" som mannen min leide til oss i kveld. Det ble en litt for dyp og "høytravende" lang intro for meg. Jeg er nok mere enkel i filmsjangeren; komedie, eller drama med litt "love" er mer min leie. Nå er det loppekassa next..
Må bare vise dere et bilde av de flotteste isskulpturer de viser på "torvet" i Kristiansand:  


 

4 kommentarer:

 1. Shopping er digg:)Kose deg masse!Fin stol..
  klem

  SvarSlett
 2. Kjempefine stoler:)
  Jeg har veldig lyst til tur i morra.Men sender deg en melding på dagen om jeg kan eller ikke, håper jeg kan!
  P.s:Du må melde deg på min nye giveaway på bloggen min, fiine premier:)

  SvarSlett
 3. Helt enig angående "tree of life" filmen. Hoppet også av, var litt for merkelig! Moro å se på bloggen din og huset, du er som sagt rå på interiør! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så snilt sagt Chris. Tenk du har vært med å bygge det, Gøy!!! Nå reiser det seg et hus forran oss. Håper vi får greie naboer.. Spennende. Go klem fra Siren

   Slett