Totalt antall sidevisninger

tirsdag 17. januar 2012

Kjøkkenbord


Jeg kjesker på et "massivt gråbeiset" spisebord..Har ikke funnet det ennå.. Pluss at det koster nok litt... I mellomtiden klarer vi oss fint med dette. Bordet er et eikebord i brunbeis, som jeg har pusset litt for hånd. Det ble med på flyttelasset fra gamlehuset. Jeg savner å ha ekstra bredde og klaffer som kan forlenge ved store sammenkomster;-)


I dag har minsta brukt ekstra lang tid på å komme seg i seng... Plutselig oppdager vi at ikke alle leksene var gjort på leksehjelp... En liten utfordring å få de ferdig, når hun er såå klar for leggetid... "Mamsen" og "papsen" må nok bli flinkere til å sjekke tidligere, og ikke alltid stole på at de er gjort på skolen... Men nå kan jeg senke skuldrene, og ha litt "kvalitetstid for mor" med "frustrerte fruer". Ha en fin kveld alle sammen,!
Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. Hei:)Ja vet åssen du har det,her må det også sjekkes innimellom..Ikke alltid like greit når våre små er slitne etter en lang dag..
    Nydelig bord med fin farge kontrast til der lyse..
    Kos deg med fruene..Nå er ungene lagt og godisen hentet frem og tid for fruene og Big C etter det (En ny serie som jeg varmt kan anbefale)klem

    SvarSlett
  2. Heisann, takk for tipset;-) Den må sjekkes ut. Ps! Jeg tråler alltid godteriskuffen på tirsdager..hi hi. Klem tilbake!!

    SvarSlett