Totalt antall sidevisninger

torsdag 26. juli 2012

Mulberry


Mulberrys vesker er noen av de lekreste jeg vet.. Men prisen er sykt stiv... Disse ligger på 5000,- til 9000,-  Da vi var  i Tyrkia ble jeg veldig fristet til å ta med meg hjem en "fin kopi" i ekte skinn av den dere ser øverst/midten... Angrer litt nå,  selgeren gikk ned til 250,- fra 750,- lire... Jeg turte rett og slett ikke, for jeg fikk høre fra en bekjent som har en kollega som ble stoppet i tollen med kopi en merkeveske, hun fikk 20.000 i bot... Au,sånt svir..Det blir litt for mye å risikere for en "copicat"...

Hva mener dere? Tar dere sjanser i tolla? Jeg er blitt litt mere pysen med åra..
4 kommentarer:

 1. Hei og hopp ;o) Nydelige vesker...sukk ;o) Men ja, dyre!! Erfaringen min er at kopi vesker blir liggende i skuffen mens det ekte blir brukt og brukt og brukt ;o))) Det er bare å spare, hihi ;o))
  Ønsker deg en super helg ;o))
  Klemklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja de er såå lekre. Ønske ønske... Ha ei super helg du oxo. Go klem

   Slett
 2. Akk ja, det er dyre, men å så fine vesker!
  Faktisk så jobbet jeg med en som hadde en falsk, og en som hadde en ekte. Det var helt umulig for et utrent øye å se forskjell. Litt surt nesten ;-)
  Men tror ikke jeg selv hadde tatt sjansen i tollen.
  Har nettopp opprettet en egen mulberry sparekonto faktisk. En sparegris som står i stuen og tar imot all mynt som blir til overs:-)
  Forhåpentligvis slipper jeg å få så altfor dårlig samvittighet av å bruke så mye på en veske da ;-)
  Tror jeg allerede nærmer meg halvveis i sparingen.
  Plutselig blir det en veske på meg også.
  Å så gøy det blir :-)

  Riktig God helg til deg!
  Klem
  Susanne

  SvarSlett
  Svar
  1. Heii, så lurt å spare på den måten!! Ja jeg er helt enig i det å smugle kopier.. Jeg ei sånn at du hadde sett på meg lang vei at jeg hadde gjort noe ulovlig... Så nå er det full sparings her oxo.. Jeg kommer til å putte alle myntene pluss flaskepant pengene tror jeg <3 ha en fin fin kveld!! klem

   Slett