Denne kaka fristet meg veldig, den skal prøves i løpet av påsken. Fant oppskriften via Siljes blogg, en flott blogger det er verd å ta en titt hos. Masse flott og en stil jeg digger!
Fremgangsmåte:
Mørk røre:
125g smør
100g kokesjokolade
200g sukker
3 egg
40 g hvetemel
2ss kakao
0,5 ts bakepulver
Lys røre
200g naturell kremost
1 dl melis
100 g hvit sjokolade
Smelt smør, kokesjokolade og sukker.
Avkjøl litt før du rører inn ett og ett egg.
Avkjøl litt før du rører inn ett og ett egg.
Sikt inn det tørre og hell røra i ei lita rundt form (ca 24cm).
Smelt den hvite sjokoladen, tilsett kremost og melis og visp sammen.
Legg topper av ostekremen rundt om i sjokoladeblandinga.
Trekk ei skje gjennom ostekremen slik at den
marmoreres i sjokoladerøren.
marmoreres i sjokoladerøren.
Steikes nederst i ovn på 180 grader i ca 35 minutt.
Den er like god dagen etter, i tillegg til at den er lettere å skjære i.
Kan være godt med is og friske bær til, da den er mektig - men god!
Nyt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar