Totalt antall sidevisninger

mandag 2. april 2012

sjokoladekake

Denne kaka fristet meg veldig, den skal prøves i løpet av påsken. Fant oppskriften via  Siljes blogg, en flott blogger det er verd å ta en titt hos. Masse flott og en stil jeg digger!

Fremgangsmåte:
Mørk røre:

125g smør

100g kokesjokolade

200g sukker

3 egg

40 g hvetemel

2ss kakao

0,5 ts bakepulver


Lys røre

200g naturell kremost

1 dl melis

100 g hvit sjokolade


Smelt smør, kokesjokolade og sukker.
Avkjøl litt før du rører inn ett og ett egg.

Sikt inn det tørre og hell røra i ei lita rundt form (ca 24cm).


Smelt den hvite sjokoladen, tilsett kremost og melis og visp sammen.

Legg topper av ostekremen rundt om i sjokoladeblandinga.

Trekk ei skje gjennom ostekremen slik at den
marmoreres i sjokoladerøren.

Steikes nederst i ovn på 180 grader i ca 35 minutt.


Den er like god dagen etter, i tillegg til at den er lettere å skjære i.

Kan være godt med is og friske bær til, da den er mektig - men god!


Nyt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar