Totalt antall sidevisninger

onsdag 28. mars 2012

Dobbel flaksLykken smiler til meg nå om dagen... Jeg la ut at jeg ønsket meg et slikt" bord" på facebooksiden min. Ikke lenge etter fikk jeg napp hos min kjære tante og onkel, på denne kabeltrommelen. Onkelen min er elektriker og hadde dette liggende på jordet bortenfor huset, og hadde tenkt å brenne det. Så snilt av min tante å ta bilde av det for at jeg skulle få se det. Det er helt rått, det har akkurrat den gråfargen jeg hadde tenkt. Vi må bare smure med litt olje,og ta litt på høyden for at det skal passe til stolene. Det er stort!! Håper det går fint..

AVELLINO Armstol


Så bar det rett til "bohus" for å titte på denne stolen jeg hadde sett på nettet. Jeg hadde sett at de lå ute til 1299,- og syntes ærlig talt dette var ganske billig.. Så det måtte sjekkes.  

Da jeg troppet opp i butikken, så jeg at de var priset til 1999,...Jeg spurte de om dette stemte? Fordi jeg hadde jo sett de til en annen pris på nettet. Butikkdamen sjekket, og sa det måtte være en feil, for de skulle koste 1999,- men jeg skulle få lov til å få de til 1299,- Det kaller jeg service!!!!

"Er det lov å være såååå heldig..." jeg jublet jo. Stolene var ordentlig solide i kunstrotting med alumin.ramme... Bestillte 5 stykker,for da har alle i familien hver sin stol rundt kabelbordet..hi hi.. Det var utrolig flaks!! Jeg tjente 700,- per stol..
Men nå har de endret prisen på nettett ser jeg.. ;-) Skal legge ut bilder til dere når alt er på plass.. 

3 kommentarer:

 1. Så fantastisk,snakk om flaks på både bordet og stolene!:)
  Gleder meg og se de sammen..
  klem
  kathrin

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann, ja det skal bli gøy å se;-) Jeg avbestilte glatt den gruppajeg hadde reservert på skeidar som var langt dyrere.. Gøy når man kan spare noen kroner ;-) Klem

   Slett
 2. Så moro. Snakk om å være heldig. Det er tydeligvis effektivt å blogge:)

  SvarSlett