Totalt antall sidevisninger

fredag 20. januar 2012

Eksteriør

Huset vårt er inspirert av stilen "Country living" fra Trivselhus.(Litt alla type Dansk landhus) Planen var å utføre det i mur, men da dette ble en del dyrere enn beregnet, valgte vi å gå for royal impregnert kledning.. Veldig greit mht. vedlikehold... Vinduer er vedlikeholdsfrie i aluminium, og selvrensende. (yess..)
Vi gjorde en del endringer og fikk tilpasset det etter våre behov. Vi føler at vi har tenkt på det meste mht. ungdommene, minstejenta og oss i "generasjonen" over. Det er utrolig deilig når de største jentene fyller hjemmet med venner, og vi foreldre likevel kan gå å legge oss uforstyrret i vår egen fløy av huset nede.
Når man bygger for andre gang har materialvalgene betydd mye for oss dvs. at vi ville ha det mest mulig vedlikeholdsfritt.. For hos oss betyr fritiden så enormt mye;-) Vi er begge ganske aktive med trening, jeg som i tilegg driver for meg selv. Maling av hus står ikke lenger så "høyt i kurs" hos oss for å si det sånn... Gleder meg til å ta i bruk terrassen som vi kan trø rett ut på både fra kjøkkenet og stuen. Vi fikk den fliselagt nå senhøstes, og fikk ikke "nytt" den maksimalt.. Det håper vi på i sommer,og ser skikkelig frem til det <3
Posted by Picasa

2 kommentarer:

 1. utrolig lekkert hus ☺
  Ønsker deg en flott helg...
  -Beate-

  SvarSlett
 2. La till mig som följare i din blogg!

  Ha en fin helg:)

  Kram Johanna

  SvarSlett